Zien: Thierry Baudet heeft volgens Mark Rutte wél een coronavaccin gehad

Zien: Thierry Baudet heeft volgens Mark Rutte wél een coronavaccin gehad

De hashtag #thierryisgevaccineerd was vorige week trending op social media. Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet zou namelijk wél een coronavaccin hebben gehad. Ook Mark Rutte reageerde hier (enigszins sarcastisch) op: "Dat is zó belangrijk voor de hele vaccinatiecampagne. Daar zal ik 'm morgen, als ik de kans heb, voor bedanken."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Thierry Baudet</em> heeft volgens Mark Rutte wél een <em>coronavaccin</em> gehad De hashtag #thierryisgevaccineerd was vorige week trending op social media. Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet zou namelijk wél een coronavaccin hebben gehad. Ook Mark Rutte reageerde hier (enigszins sarcastisch) op: "Dat is zó belangrijk voor de hele vaccinatiecampagne. Daar zal ik 'm morgen, als ik de kans heb, voor bedanken." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv. GezagVolgens Rutte is Baudet een man met veel gezag in zijn achterban en dus is zijn vaccinatie een goed teken. "Dat las ik vorige week, dan moet het kloppen," aldus een gekscherende Rutte. Baudet heeft er echter al alles aan gedaan om te ontkennen dat hij een coronavaccin had. Verder sprak Jaïr Ferwerda dinsdag met een aantal corona-woordvoerders van andere partijen, die eensgezind waren in hun kritiek op het kabinetsbeleid. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Politiek :
Zien: Thierry Baudet heeft volgens Mark Rutte wél een coronavaccin gehad

Gezag
Volgens Rutte is Baudet een man met veel gezag in zijn achterban en dus is zijn vaccinatie een goed teken. "Dat las ik vorige week, dan moet het kloppen," aldus een gekscherende Rutte. Baudet heeft er echter al alles aan gedaan om te ontkennen dat hij een coronavaccin had. Verder sprak Jaïr Ferwerda dinsdag met een aantal corona-woordvoerders van andere partijen, die eensgezind waren in hun kritiek op het kabinetsbeleid.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Thierry Baudet heeft volgens Mark Rutte wél een coronavaccin gehad of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV