Beau: Kees van der Spek wil A Whiter Shade of Pale op 1 in de Top 2000, voor Peter R. de Vries

Beau: Kees van der Spek wil A Whiter Shade of Pale op 1 in de Top 2000, voor Peter R. de Vries

Er kan weer gestemd worden op de Top 2000 en het lijkt Kees van der Spek een goed en mooi idee als we ervoor gaan zorgen dat het favoriete nummer van Peter R. de Vries, A Whiter Shade of Pale, op nummer één komt, als eerbetoon aan de vermoorde misdaadverslaggever. "Het nummer heeft door zijn dood een enorme status gekregen. Het is zeg maar nu het nummer geworden van: rechtop, niet buigen. Maar ook van een volk dat woedend is", aldus de presentator, die een goede vriend van De Vries was.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.

Beau: Kees van der Spek wil <em>A Whiter Shade of Pale</em> op 1 in de Top 2000, voor Peter R. de Vries Er kan weer gestemd worden op de Top 2000 en het lijkt Kees van der Spek een goed en mooi idee als we ervoor gaan zorgen dat het favoriete nummer van Peter R. de Vries, A Whiter Shade of Pale, op nummer één komt, als eerbetoon aan de vermoorde misdaadverslaggever. "Het nummer heeft door zijn dood een enorme status gekregen. Het is zeg maar nu het nummer geworden van: rechtop, niet buigen. Maar ook van een volk dat woedend is", aldus de presentator, die een goede vriend van De Vries was. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van dinsdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken via Gids.tv.
TV :
Beau: Kees van der Spek wil A Whiter Shade of Pale op 1 in de Top 2000, voor Peter R. de Vries


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau: Kees van der Spek wil A Whiter Shade of Pale op 1 in de Top 2000, voor Peter R. de Vries of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV