Geert Wilders laakt booster-beleid kabinet: 'We sukkelen er achteraan in Europa'

Geert Wilders laakt booster-beleid kabinet: 'We sukkelen er achteraan in Europa'

Geert Wilders, die dinsdag nog opkwam voor Erica Meiland, blikt vooruit op het coronadebat van woensdagmiddag en zal het kabinet stevig gaan aanspreken op het trage beleid betreffende de boosterprikken: "Bijna iedereen in Europa, die dat wil, heeft er al een gehad, en echt niet alleen maar de ouderen. We sukkelen er weer achteraan", zegt hij. De PVV-voorman vindt overigens, wat dit standpunt betreft, onder andere de PvdA en D66 aan zijn zijde. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Geert Wilders laakt <em>booster-beleid</em> kabinet: 'We sukkelen er achteraan in Europa' Geert Wilders, die dinsdag nog opkwam voor Erica Meiland, blikt vooruit op het coronadebat van woensdagmiddag en zal het kabinet stevig gaan aanspreken op het trage beleid betreffende de boosterprikken: "Bijna iedereen in Europa, die dat wil, heeft er al een gehad, en echt niet alleen maar de ouderen. We sukkelen er weer achteraan", zegt hij. De PVV-voorman vindt overigens, wat dit standpunt betreft, onder andere de PvdA en D66 aan zijn zijde. Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Zien: Thierry Baudet heeft volgens Mark Rutte wél een coronavaccin gehad Bekijk deze video » Video: Huub Stapel roept hysterische coronacriticus tot de orde, "Zoek professionele hulp" Bekijk deze video »
Nieuws :
Geert Wilders laakt booster-beleid kabinet: 'We sukkelen er achteraan in Europa'


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Geert Wilders laakt booster-beleid kabinet: 'We sukkelen er achteraan in Europa' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV