Heftige beelden: gewapende overval Arsenal-prof Magalhães gefilmd

Heftige beelden: gewapende overval Arsenal-prof Magalhães gefilmd

De 23-jarige profvoetballer Gabriel Magalhães, die momenteel bij Arsenal speelt, is afgelopen augustus op hardhandige wijze overvallen door een man met een honkbalknuppel. Op de heftige beelden die nu zijn vrijgegeven door de politie is te zien hoe Magalhães flink wordt geslagen, en dat alles om een horloge, autosleutels en zijn smartphone. De dader is inmiddels opgepakt en gaat voor vijf jaar de cel in. Beelden van het heftige incident zie je hieronder.

Heftige beelden: gewapende overval Arsenal-prof <em>Magalhães</em> gefilmd De 23-jarige profvoetballer Gabriel Magalhães, die momenteel bij Arsenal speelt, is afgelopen augustus op hardhandige wijze overvallen door een man met een honkbalknuppel. Op de heftige beelden die nu zijn vrijgegeven door de politie is te zien hoe Magalhães flink wordt geslagen, en dat alles om een horloge, autosleutels en zijn smartphone. De dader is inmiddels opgepakt en gaat voor vijf jaar de cel in. Beelden van het heftige incident zie je hieronder. View this post on Instagram A post shared by Gabriel Magalhães (@_gabrielmagalhaes) Bekijk ook Video: Huub Stapel roept hysterische coronacriticus tot de orde, "Zoek professionele hulp" Bekijk deze video »
Nieuws :
Heftige beelden: gewapende overval Arsenal-prof Magalhães gefilmd


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden: gewapende overval Arsenal-prof Magalhães gefilmd of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV