Bekijk de verborgen boodschap van Gert Verhulst tijdens K2 zoekt K3-finale

Bekijk de verborgen boodschap van Gert Verhulst tijdens K2 zoekt K3-finale

De finale van K2 zoekt K3 van afgelopen zaterdag blijft de gemoederen bezighouden. Een oplettende kijker heeft het moment van de uitslag nog eens bekeken en doet een opvallende ontdekking. Bekijk het fragment met Gert Verhulsts verborgen boodschap hieronder in Shownieuws.

"Jullie...ja"
Vlak voordat de K3-meisjes Hanne en Marthe de keuze moeten maken tussen finalisten Amy en Julia zegt Gert: "Wat mij betreft, jullie...ja, doe en volg jullie hart." Zou dit misschien een verborgen boodschap zijn geweest om de keuze van Hanne en Marthe te beïnvloeden? Bekijk het fragment tijdens de finale hieronder terug.

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Bekijk de verborgen boodschap van <em>Gert Verhulst</em> tijdens <em>K2 zoekt K3</em>-finale De finale van K2 zoekt K3 van afgelopen zaterdag blijft de gemoederen bezighouden. Een oplettende kijker heeft het moment van de uitslag nog eens bekeken en doet een opvallende ontdekking. Bekijk het fragment met Gert Verhulsts verborgen boodschap hieronder in Shownieuws. "Jullie...ja"Vlak voordat de K3-meisjes Hanne en Marthe de keuze moeten maken tussen finalisten Amy en Julia zegt Gert: "Wat mij betreft, jullie...ja, doe en volg jullie hart." Zou dit misschien een verborgen boodschap zijn geweest om de keuze van Hanne en Marthe te beïnvloeden? Bekijk het fragment tijdens de finale hieronder terug. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van K2 Zoekt K3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Julia reageert op winnen finale K2 zoekt K3: "Blijdschap en onwennigheid" Bekijk deze video » LuckyTV: Julia Boschman hysterisch na winst K2 zoekt K3 Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV