Bekijk de trailer van De Familie Claus 2: vanaf 7 december op Netflix

Bekijk de trailer van De Familie Claus 2: vanaf 7 december op Netflix

Deze maand is de film De Familie Claus 2 te zien op Netflix. Jules Claus heeft kerst weer helemaal omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met z’n tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur!

Jong & oud
In het begin loopt alles op rolletjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag. De Familie Claus 2 is een warme familiefilm voor jong en oud, waarin cadeautjes belangrijk zijn, maar niet in de vorm die we gewend zijn. Bekijk de trailer van De Familie Claus 2 hieronder.

De Familie Claus 2 is vanaf 7 december te zien op Netflix.

Bekijk de trailer van <em>De Familie Claus 2</em>: vanaf 7 december op Netflix Deze maand is de film De Familie Claus 2 te zien op Netflix. Jules Claus heeft kerst weer helemaal omarmd en zijn rol als toekomstige Kerstman is daarmee verzekerd. Vol goede moed gaan opa Noël en Jules met z’n tweetjes aan de slag. De drukste periode van het jaar staat namelijk weer voor de deur! Jong & oudIn het begin loopt alles op rolletjes, totdat Jules een brief in handen krijgt met daarin een bijzondere vraag. De Familie Claus 2 is een warme familiefilm voor jong en oud, waarin cadeautjes belangrijk zijn, maar niet in de vorm die we gewend zijn. Bekijk de trailer van De Familie Claus 2 hieronder. De Familie Claus 2 is vanaf 7 december te zien op Netflix. Bekijk ook Video: Derde seizoen van Undercover belooft een spektakel te worden Bekijk deze video » Bekijk de bloopers van The Princess Switch 3: Romancing the Star Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk de trailer van De Familie Claus 2: vanaf 7 december op Netflix


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de trailer van De Familie Claus 2: vanaf 7 december op Netflix of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV