Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon op 6 december te zien bij Net 5 (trailer)

Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon op 6 december te zien bij Net 5 (trailer)

Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon is een portret van prinses Amalia. De docu, die op 6 december te zien al zijn op Net5, geeft een inkijkje in het leven van de troonopvolgster door middel van verhalen van mensen dicht bij haar. Bekijk de promo van Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon</em> op 6 december te zien bij Net 5 (trailer) Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon is een portret van prinses Amalia. De docu, die op 6 december te zien al zijn op Net5, geeft een inkijkje in het leven van de troonopvolgster door middel van verhalen van mensen dicht bij haar. Bekijk de promo van Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon hieronder. Lees verder onder de video. VerstandigKortgeleden verscheen een boek over de prinses geschreven door Claudia de Breij. Daarin doet ze openhartige onthullingen over haar jongere jaren. Volgens oma Beatrix is Amalia een verstandig mens. Bekijk de promo van Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon hierboven. Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon is maandag 6 december te zien bij Net 5. Je kunt de beste fragmenten van Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien: Prinses Amalia deelt groot verdriet in haar boek Bekijk deze video » Oma Beatrix: 'Amalia groeit op tot verstandig mens' (video) Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Verstandig
Kortgeleden verscheen een boek over de prinses geschreven door Claudia de Breij. Daarin doet ze openhartige onthullingen over haar jongere jaren. Volgens oma Beatrix is Amalia een verstandig mens. Bekijk de promo van Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon hierboven.

Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon is maandag 6 december te zien bij Net 5. Je kunt de beste fragmenten van Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon terugkijken via Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon op 6 december te zien bij Net 5 (trailer) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV