Maan twijfelde over Ziggo Dome optreden (video)

Maan twijfelde over Ziggo Dome optreden (video)

Maan kondigt vandaag een optreden aan in de Ziggo Dome. Gisteravond maakte ze haar volgers al warm met een hint over dit mooie nieuws. Het woord is eruit: Op 22 december 2022 vindt het optreden plaats. Na een moment van twijfel, zegt de zangeres. "Toen mijn management belde met de vraag of ik er klaar voor was, zei ik: dat moeten we niet doen", aldus Shownieuws.

Droom
Optreden in de Ziggo Dome is al jarenlang een grote wens van Maan. Het is de plek waar ze haar eigen idolen zag optreden. "Ik vroeg me af, ben ik hier al klaar voor? Gaan er mensen komen? Het is zo’n droom. Soms wil je nog niet dat die werkelijkheid wordt en wil je zo’n droom houden."

Bekijk hieronder de Instagram Stories die Maan woensdag deelt over haar Ziggo Dome optreden.

<em>Maan</em> twijfelde over Ziggo Dome optreden (video) Maan kondigt vandaag een optreden aan in de Ziggo Dome. Gisteravond maakte ze haar volgers al warm met een hint over dit mooie nieuws. Het woord is eruit: Op 22 december 2022 vindt het optreden plaats. Na een moment van twijfel, zegt de zangeres. "Toen mijn management belde met de vraag of ik er klaar voor was, zei ik: dat moeten we niet doen", aldus Shownieuws. DroomOptreden in de Ziggo Dome is al jarenlang een grote wens van Maan. Het is de plek waar ze haar eigen idolen zag optreden. "Ik vroeg me af, ben ik hier al klaar voor? Gaan er mensen komen? Het is zo’n droom. Soms wil je nog niet dat die werkelijkheid wordt en wil je zo’n droom houden." Bekijk hieronder de Instagram Stories die Maan woensdag deelt over haar Ziggo Dome optreden. Bekijk ook Video: Maan, Nick & Simon zingen Als Ik Je Weer Zie in De 3 Sterren Camping Bekijk deze video » Video: Antoon heeft Maan thuis uitgenodigd: bloeit hier iets? Bekijk deze video »
Muziek :
Maan twijfelde over Ziggo Dome optreden (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Maan twijfelde over Ziggo Dome optreden (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV