Duncan Laurence stemt voor 'Last Christmas' in kerstlijst Sky Radio (video)

Duncan Laurence stemt voor 'Last Christmas' in kerstlijst Sky Radio (video)

<em>Duncan Laurence</em> stemt voor 'Last Christmas' in kerstlijst <em>Sky Radio</em> (video) Songfestival zanger Duncan Laurence stemt als eerste voor de kerstlijst van Sky Radio. Shownieuws ging langs bij de radiozender. Bekijk hierboven een fragment met Duncan naast de kerstman in de Sky Radio studio: "Ik vind het hartstikke leuk. Echt een kerstcadeautje", zegt hij over het stemmen. Duncan heeft gestemd op Wham met Last Christmas. Bekijk ook Kerstnummer Duncan Laurence: Wishes Come True (video) Bekijk deze video » Shownieuws gemist? Dit is de nieuwe kerstsingle Duncan Laurence: Whishes Come True Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Songfestival zanger Duncan Laurence stemt als eerste voor de kerstlijst van Sky Radio. Shownieuws ging langs bij de radiozender. Bekijk hierboven een fragment met Duncan naast de kerstman in de Sky Radio studio: "Ik vind het hartstikke leuk. Echt een kerstcadeautje", zegt hij over het stemmen. Duncan heeft gestemd op Wham met Last Christmas.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Duncan Laurence stemt voor 'Last Christmas' in kerstlijst Sky Radio (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV