Zien: Johan Derksen belt Johnny de Mol om te zeggen dat hij toch wel komt naar HLF8

Zien: Johan Derksen belt Johnny de Mol om te zeggen dat hij toch wel komt naar HLF8

Live vanuit Amsterdam spreekt Johnny de Mol elke werkdag met interessante gasten, met als doel een goed gesprek over positieve onderwerpen. Vanavond is niemand minder dan Johan Derksen te gast in HLF8. Eerst zei Johan Derksen af, maar Johan wil toch wel aan tafel komen bij Johnny. Bekijk hieronder een fragment waarin Johnny hem aan de telefoon heeft.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Johan Derksen</em> belt Johnny de Mol om te zeggen dat hij toch wel komt naar <em>HLF8</em> Live vanuit Amsterdam spreekt Johnny de Mol elke werkdag met interessante gasten, met als doel een goed gesprek over positieve onderwerpen. Vanavond is niemand minder dan Johan Derksen te gast in HLF8. Eerst zei Johan Derksen af, maar Johan wil toch wel aan tafel komen bij Johnny. Bekijk hieronder een fragment waarin Johnny hem aan de telefoon heeft. Lees verder onder de video. KlasseJohnny de Mol lijkt heel blij te zijn met Johan Derksen als gast, hij glundert van oor tot oor terwijl hij op kantoor met Johan spreekt: "Eerst zeggen dat je niet wil en dan toch komen. Dat vind ik klasse. Johan Derksen half 8!", roept hij. Verder zijn Fidan Ekiz, Eva Eikhout, Charlotte Nijs en blueszangeres AJ Plug te gast. HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mart Hoogkamer: "De band met mijn vader is beter dan ooit" (video) Bekijk deze video » Zien: Johnny de Mol en Lucille Werner zoenen bij HLF8 Bekijk deze video »
TV :
Zien: Johan Derksen belt Johnny de Mol om te zeggen dat hij toch wel komt naar HLF8

Klasse
Johnny de Mol lijkt heel blij te zijn met Johan Derksen als gast, hij glundert van oor tot oor terwijl hij op kantoor met Johan spreekt: "Eerst zeggen dat je niet wil en dan toch komen. Dat vind ik klasse. Johan Derksen half 8!", roept hij. Verder zijn Fidan Ekiz, Eva Eikhout, Charlotte Nijs en blueszangeres AJ Plug te gast.

HLF8 is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Johan Derksen belt Johnny de Mol om te zeggen dat hij toch wel komt naar HLF8 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV