Zien: Viktor Brand weet zich geen raad met Jula (Je Huis Op Orde)

Zien: Viktor Brand weet zich geen raad met Jula (Je Huis Op Orde)

In Je Huis Op Orde wordt het huis van Patricia en Martijn onder handen genomen. Viktor Brand probeert de spullen van dochter Jula te minderen, maar het 5-jarige meisje lijkt geen afstand te willen doen van haar knuffels: "Houden, houden, houden", zegt ze vrolijk. Hoe lost Viktor dit op? Bekijk het fragment van Je Huis Op Orde in de video hieronder.

Overvol
Patricia en Martijn genieten zo van hun vier kinderen Romee (14), Deon (12), Jesto (9) en Jula (5) dat ze niets van hen weggooien. Hierdoor raakt de woning langzaam maar zeker overvol. Opruimcoach Eefje Sedee uit het programma Je Huis Op Orde weet raad. Bekijk een fragment met Jula hieronder.

Je Huis Op Orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je Huis Op Orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: Viktor Brand weet zich geen raad met Jula (<em>Je Huis Op Orde</em>) In Je Huis Op Orde wordt het huis van Patricia en Martijn onder handen genomen. Viktor Brand probeert de spullen van dochter Jula te minderen, maar het 5-jarige meisje lijkt geen afstand te willen doen van haar knuffels: "Houden, houden, houden", zegt ze vrolijk. Hoe lost Viktor dit op? Bekijk het fragment van Je Huis Op Orde in de video hieronder. OvervolPatricia en Martijn genieten zo van hun vier kinderen Romee (14), Deon (12), Jesto (9) en Jula (5) dat ze niets van hen weggooien. Hierdoor raakt de woning langzaam maar zeker overvol. Opruimcoach Eefje Sedee uit het programma Je Huis Op Orde weet raad. Bekijk een fragment met Jula hieronder. Je Huis Op Orde is elke woensdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Je Huis Op Orde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook 5-jarige Jaylinn in Je Huis Op Orde: "Ik mocht alles houden van mama" (video) Bekijk deze video » Je Huis Op Orde: Viktor Brand ruikt lucht van luiers en billendoekjes Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Viktor Brand weet zich geen raad met Jula (Je Huis Op Orde) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV