Talkshow M gemist? Street-art kunstenaar JDL over haar bijzondere kunstwerken

Talkshow M gemist? Street-art kunstenaar JDL over haar bijzondere kunstwerken

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 1 december. Je kan ook de hele uitzending van 1 december terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em> gemist? Street-art kunstenaar <em>JDL</em> over haar bijzondere kunstwerken Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van woensdag 1 december. Je kan ook de hele uitzending van 1 december terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. De Amsterdamse street-art kunstenaar JDL, beter bekend als Judith de Leeuw, reist de hele wereld over om metershoge kunstwerken te maken. De 26-jarige JDL had een moeilijke jeugd en groeide op in een gesloten jeugdinstelling, maar is inmiddels een cryptomiljonair met maatschappelijk inhoudelijke kunstwerken die over de hele wereld te zien zijn. Ze was te gast bij Talkshow M, waar ze vertelde over haar drijfveren. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Street-art kunstenaar JDL over haar bijzondere kunstwerken

De Amsterdamse street-art kunstenaar JDL, beter bekend als Judith de Leeuw, reist de hele wereld over om metershoge kunstwerken te maken. De 26-jarige JDL had een moeilijke jeugd en groeide op in een gesloten jeugdinstelling, maar is inmiddels een cryptomiljonair met maatschappelijk inhoudelijke kunstwerken die over de hele wereld te zien zijn. Ze was te gast bij Talkshow M, waar ze vertelde over haar drijfveren.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Street-art kunstenaar JDL over haar bijzondere kunstwerken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV