Hartverwarmend: Bartho Braat voor even terug in GTST als Sinterklaas (video)

Hartverwarmend: Bartho Braat voor even terug in GTST als Sinterklaas (video)

Goed nieuws voor fans van Goede Tijden, Slechte Tijden, want oud-soapie Bartho Braat (71) maakt opnieuw zijn opwachting in Meerdijk. Het is inmiddels vijf jaar geleden dat hij GTST verliet.

Lees verder onder de video.

Hartverwarmend: Bartho Braat voor even terug in <em>GTST</em> als Sinterklaas (video) Goed nieuws voor fans van Goede Tijden, Slechte Tijden, want oud-soapie Bartho Braat (71) maakt opnieuw zijn opwachting in Meerdijk. Het is inmiddels vijf jaar geleden dat hij GTST verliet. Lees verder onder de video. ThuiskomenBartho vertelt in gesprek met RTL Boulevard hoe het is om weer een kijkje in het soapdorp te nemen. "Het voelt echt als thuiskomen," zie hij onder andere. Bekijk het hele gesprek hierboven. Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Hartverwarmend: Bartho Braat voor even terug in GTST als Sinterklaas (video)

Thuiskomen
Bartho vertelt in gesprek met RTL Boulevard hoe het is om weer een kijkje in het soapdorp te nemen. "Het voelt echt als thuiskomen," zie hij onder andere. Bekijk het hele gesprek hierboven.

Goede Tijden, Slechte Tijden is maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien op RTL4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hartverwarmend: Bartho Braat voor even terug in GTST als Sinterklaas (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV