Video: Mark Rutte laat koffie vallen in Tweede Kamer: "Godver!"

Video: Mark Rutte laat koffie vallen in Tweede Kamer: "Godver!"

Het zijn lange dagen in Den Haag. Dat heeft ook Mark Rutte ondervonden. Tijdens zijn inbreng in het plenaire debat in de Tweede Kamer, liet hij zijn koffie vallen. Bekijk de video hierboven.

Lees verder onder de video

Video: Mark Rutte laat koffie vallen in <em>Tweede Kamer</em>: &quot;Godver!&quot; Het zijn lange dagen in Den Haag. Dat heeft ook Mark Rutte ondervonden. Tijdens zijn inbreng in het plenaire debat in de Tweede Kamer, liet hij zijn koffie vallen. Bekijk de video hierboven. Lees verder onder de video "Godver!"En dat onze premier af en toe vloekt, dat weten we nu ook. Het is duidelijk te horen dat hij "Godver!" roept, alvorens te zeggen: "Dat is niet handig." Daarop schorste voorzitter Vera Bergkamp de vergadering voor enkele ogenblikken. Bekijk ook Even tot Hier gemist? Van der Laan en Woe presenteren 'Het Provocatielied' Bekijk deze video » Sylvana Simons scoort punten in Tweede Kamer: "Dat is een racistische connotatie" Bekijk deze video » Video: Kamerlid Pieter Omtzigt pleit voor nieuwe minister Medische Zorg Bekijk deze video »

"Godver!"
En dat onze premier af en toe vloekt, dat weten we nu ook. Het is duidelijk te horen dat hij "Godver!" roept, alvorens te zeggen: "Dat is niet handig." Daarop schorste voorzitter Vera Bergkamp de vergadering voor enkele ogenblikken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Mark Rutte laat koffie vallen in Tweede Kamer: "Godver!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV