Interview emotionele Alec Baldwin: "Ik heb niet geschoten op filmset" (video)

Interview emotionele Alec Baldwin: "Ik heb niet geschoten op filmset" (video)

Alec Baldwin heeft voor het eerst sinds het schietincident op de filmset van de film Rust een interview gegeven. In een vrijgegeven fragment zie je hoe Baldwin ontkent dat hij de trekker heeft overgehaald van het pistool waardoor een cameravrouw om het leven kwam.

Lees verder onder de video.

Interview emotionele <em>Alec Baldwin</em>: &quot;Ik heb niet geschoten op filmset&quot; (video) Alec Baldwin heeft voor het eerst sinds het schietincident op de filmset van de film Rust een interview gegeven. In een vrijgegeven fragment zie je hoe Baldwin ontkent dat hij de trekker heeft overgehaald van het pistool waardoor een cameravrouw om het leven kwam. Lees verder onder de video. OntkenningIn het fragment, dat je hierboven ziet, hoor je hoe Baldwin zich afvraagt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. "Iemand moet een echte kogel in dat wapen hebben gestopt", zegt hij. "Ik weet niet hoe een echte kogel op de filmset is beland." Ook zegt hij niet te hebben geschoten: "Ik zou nooit een wapen richten op iemand en de trekker overhalen. Nooit." Bekijk de video van ABCNews hierboven. Bekijk ook Zien: Alec Baldwin wist niet dat wapen op set geladen was (video) Bekijk deze video » Zien: Eerste persconferentie na dodelijk schietincident Alec Baldwin Bekijk deze video » Alec Baldwin eerste reactie tegenover pers: ''Ze was een goede vriendin'' Bekijk deze video »
Film :
Interview emotionele Alec Baldwin: "Ik heb niet geschoten op filmset" (video)

Ontkenning
In het fragment, dat je hierboven ziet, hoor je hoe Baldwin zich afvraagt hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren. "Iemand moet een echte kogel in dat wapen hebben gestopt", zegt hij. "Ik weet niet hoe een echte kogel op de filmset is beland." Ook zegt hij niet te hebben geschoten: "Ik zou nooit een wapen richten op iemand en de trekker overhalen. Nooit."

Bekijk de video van ABCNews hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Interview emotionele Alec Baldwin: "Ik heb niet geschoten op filmset" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV