Indrukwekkend: Frank Lammers zingt met Twee Meisjes in De 3 Sterren Camping (video)

Indrukwekkend: Frank Lammers zingt met Twee Meisjes in De 3 Sterren Camping (video)

In De 3 Sterren Camping van Nick, Simon & Kees was woensdagavond Frank Lammers te gast. Hij maakte indruk met zijn uitvoering van Twee Meisjes van Raymond van het Groenewoud.

Lees verder onder de video.

Indrukwekkend: Frank Lammers zingt met <em>Twee Meisjes</em> in <em>De 3 Sterren Camping</em> (video) In De 3 Sterren Camping van Nick, Simon & Kees was woensdagavond Frank Lammers te gast. Hij maakte indruk met zijn uitvoering van Twee Meisjes van Raymond van het Groenewoud. Lees verder onder de video. ZingenFrank Lammers kan naast acteren en regisseren, ook nog eens zingen! De Undercover-ster speelt in De 3 Sterren Camping het nummer Twee Meisjes van Raymond van het Groenewoud. Bekijk het optreden hierboven. De 3 Sterren Camping is iedere woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De 3 Sterren Camping terugkijken bij Gids.tv.
Muziek :
Indrukwekkend: Frank Lammers zingt met Twee Meisjes in De 3 Sterren Camping (video)

Zingen
Frank Lammers kan naast acteren en regisseren, ook nog eens zingen! De Undercover-ster speelt in De 3 Sterren Camping het nummer Twee Meisjes van Raymond van het Groenewoud. Bekijk het optreden hierboven.

De 3 Sterren Camping is iedere woensdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De 3 Sterren Camping terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Indrukwekkend: Frank Lammers zingt met Twee Meisjes in De 3 Sterren Camping (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV