Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending De groep fotografen in Het Perfecte Plaatje wordt steeds kleiner, en de opdrachten lijken steeds uitdagender te worden. In deze aflevering staan opnieuw twee klussen op het programma. MEDe fotografen duiken in de wereld van de ME. Ze gaan mee tijdens een training, compleet met relschoppers, rondvliegende fietsen en molotovcocktails. Hoe legt een nieuwsfotograaf zoiets normaliter vast? LP-hoesDaarna is het weer tijd voor de jaarlijkse opdracht van William Rutten, één van de juryleden in Het Perfecte Plaatje. Hij wil dat de fotografen een iconische LP-hoes nabootsen. De mogelijkheden zijn eindeloos en de modellen komen uit onverwachte hoek. Alle fragmenten uit deze uitzending Georgina Verbaan is het niet eens met Juvat: "Dat gaat niet gebeuren" (video) Bekijk deze video » Perfecte Plaatje: sexy Bridget Maasland tot bijzondere pose gedwongen Bekijk deze video » Patrick Martens showt dansmoves in Het Perfecte Plaatje (video) Bekijk deze video » Bekijk Bridget Maaslands reactie na exit in Het Perfecte Plaatje: "Nieuwe hobby!" Bekijk deze video » ZIEN: Frits Sissing als Kiss Sissing in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Zien: Juvat Westendorp loopt te blauwbekken van de kou (Het Perfecte Plaatje) Bekijk deze video » Zien: Georgina Verbaan reageert op haar naaktshoot in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video »
Uitzending :
Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

De groep fotografen in Het Perfecte Plaatje wordt steeds kleiner, en de opdrachten lijken steeds uitdagender te worden. In deze aflevering staan opnieuw twee klussen op het programma.

ME
De fotografen duiken in de wereld van de ME. Ze gaan mee tijdens een training, compleet met relschoppers, rondvliegende fietsen en molotovcocktails. Hoe legt een nieuwsfotograaf zoiets normaliter vast?

LP-hoes
Daarna is het weer tijd voor de jaarlijkse opdracht van William Rutten, één van de juryleden in Het Perfecte Plaatje. Hij wil dat de fotografen een iconische LP-hoes nabootsen. De mogelijkheden zijn eindeloos en de modellen komen uit onverwachte hoek.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV