RTL Boulevard: vriendin houdt Mart Hoogkamer met beide benen op de grond

RTL Boulevard: vriendin houdt Mart Hoogkamer met beide benen op de grond

<em>RTL Boulevard</em>: vriendin houdt <em>Mart Hoogkamer</em> met beide benen op de grond 2021 is het jaar van Mart Hoogkamer. Zelfs als door alle corona-perikelen dit jaar toch een beetje in het water valt, zorgt de onverwachte mega-hit Ik Ga Zwemmen voor een flink lichtpuntje. En hij moet door, want in april volgend jaar komt een langgekoesterde droom van hem uit, hij staat maar liefst twee avonden met z'n eigen band in Ahoy. Frank Dane van RTL Boulevard ging eens poolshoogte nemen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: vriendin houdt Mart Hoogkamer met beide benen op de grond

2021 is het jaar van Mart Hoogkamer. Zelfs als door alle corona-perikelen dit jaar toch een beetje in het water valt, zorgt de onverwachte mega-hit Ik Ga Zwemmen voor een flink lichtpuntje. En hij moet door, want in april volgend jaar komt een langgekoesterde droom van hem uit, hij staat maar liefst twee avonden met z'n eigen band in Ahoy. Frank Dane van RTL Boulevard ging eens poolshoogte nemen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op RTL Boulevard: vriendin houdt Mart Hoogkamer met beide benen op de grond of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV