Video: Mart Hoogkamer zou met Italiaanse muziek naar Eurovisie Songfestival gaan

Video: Mart Hoogkamer zou met Italiaanse muziek naar Eurovisie Songfestival gaan

Mart Hoogkamer filosofeert al een beetje over het Eurovisie Songfestival. De zanger vertelt aan Shownieuws dat hij niet met Nederlandse of Engelse muziek naar het liedjesfestijn zou gaan. “Als ik zelf wat zou doen, is het Italiaanse muziek. Omdat ik weet dat ik daar het beste in ben in alles van wat ik doe.”

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Mart Hoogkamer</em> zou met Italiaanse muziek naar Eurovisie Songfestival gaan Mart Hoogkamer filosofeert al een beetje over het Eurovisie Songfestival. De zanger vertelt aan Shownieuws dat hij niet met Nederlandse of Engelse muziek naar het liedjesfestijn zou gaan. “Als ik zelf wat zou doen, is het Italiaanse muziek. Omdat ik weet dat ik daar het beste in ben in alles van wat ik doe.” Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Mart Hoogkamer: "De band met mijn vader is beter dan ooit" (video) Bekijk deze video » RTL Boulevard: vriendin houdt Mart Hoogkamer met beide benen op de grond Bekijk deze video »
Songfestival :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Mart Hoogkamer zou met Italiaanse muziek naar Eurovisie Songfestival gaan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV