Op1: moet er voor de Omikron-variant een nieuw vaccin worden ontwikkeld?

Op1: moet er voor de Omikron-variant een nieuw vaccin worden ontwikkeld?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Hanneke Schuitemaker is te gast bij Op1 om meer te vertellen over de vaccins tegen het coronavirus. Ze is hoofd vaccinontwikkeling bij Janssen en vertelt dat er mogelijk een nieuw vaccin moet worden ontwikkeld tegen de Omikron-variant, al loopt er nog een onderzoek. “We hopen dat het huidige vaccin niet niks meer doet.”

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: moet er voor de Omikron-variant een nieuw vaccin worden ontwikkeld? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Hanneke Schuitemaker is te gast bij Op1 om meer te vertellen over de vaccins tegen het coronavirus. Ze is hoofd vaccinontwikkeling bij Janssen en vertelt dat er mogelijk een nieuw vaccin moet worden ontwikkeld tegen de Omikron-variant, al loopt er nog een onderzoek. “We hopen dat het huidige vaccin niet niks meer doet.” Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: moet er voor de Omikron-variant een nieuw vaccin worden ontwikkeld?


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1: moet er voor de Omikron-variant een nieuw vaccin worden ontwikkeld? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV