Op1: komen er speciale ziekenhuizen voor coronapatiënten?

Op1: komen er speciale ziekenhuizen voor coronapatiënten?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

In Op1 vertelt Iwan van der Horst, hoofd IC van het Maastricht UMC, meer over hoe de situatie nu is in de ziekenhuizen. Hij vertelt meer over wat code zwart inhoudt, maar ook of de mogelijkheid bestaat dat er speciale ziekenhuizen komen voor coronapatiënten.

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: komen er speciale ziekenhuizen voor coronapatiënten? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Op1 vertelt Iwan van der Horst, hoofd IC van het Maastricht UMC, meer over hoe de situatie nu is in de ziekenhuizen. Hij vertelt meer over wat code zwart inhoudt, maar ook of de mogelijkheid bestaat dat er speciale ziekenhuizen komen voor coronapatiënten. Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: komen er speciale ziekenhuizen voor coronapatiënten?


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: komen er speciale ziekenhuizen voor coronapatiënten? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV