Giovanca Ostiana in Op1: ‘Deze tijd vraagt bijna om gospelmuziek’

Giovanca Ostiana in Op1: ‘Deze tijd vraagt bijna om gospelmuziek’

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Giovanca Ostiana is deze keer niet de presentatrice van Op1, de zangeres komt langs als gast om meer te vertellen over gospelmuziek. Ze vertelt meer over de oorsprong en waar gospel over gaat en volgens haar kan wat gospelmuziek zeker geen kwaad in de coronacrisis. “Deze muziek, deze tijd vraagt er bijna om.”

Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Giovanca Ostiana in <em>Op1</em>: ‘Deze tijd vraagt bijna om gospelmuziek’ Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Giovanca Ostiana is deze keer niet de presentatrice van Op1, de zangeres komt langs als gast om meer te vertellen over gospelmuziek. Ze vertelt meer over de oorsprong en waar gospel over gaat en volgens haar kan wat gospelmuziek zeker geen kwaad in de coronacrisis. “Deze muziek, deze tijd vraagt er bijna om.” Bekijk het fragment van Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Giovanca Ostiana in Op1: ‘Deze tijd vraagt bijna om gospelmuziek’


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Giovanca Ostiana in Op1: ‘Deze tijd vraagt bijna om gospelmuziek’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV