Op1: Jeroen Pauw vindt het ‘logisch’ dat er nieuwe Frontberichten komt

Op1: Jeroen Pauw vindt het ‘logisch’ dat er nieuwe Frontberichten komt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Jeroen Pauw presenteert donderdag een nieuwe uitzending van Frontberichten, zo vertelt hij bij Op1. “Dat het weer moet is natuurlijk logisch”, zegt de presentator, aangezien er deze coronacrisis weer een moment is aangebroken dat er wordt gesproken over code zwart en code grijs. “Op allerlei niveaus is er ongelooflijk veel onrust. Dat was reden voor de VARA om te zeggen: zullen we het nog een keer nu doen, nu we zo dicht erop zitten.”

<em>Op1</em>: Jeroen Pauw vindt het ‘logisch’ dat er nieuwe <em>Frontberichten</em> komt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Jeroen Pauw presenteert donderdag een nieuwe uitzending van Frontberichten, zo vertelt hij bij Op1. “Dat het weer moet is natuurlijk logisch”, zegt de presentator, aangezien er deze coronacrisis weer een moment is aangebroken dat er wordt gesproken over code zwart en code grijs. “Op allerlei niveaus is er ongelooflijk veel onrust. Dat was reden voor de VARA om te zeggen: zullen we het nog een keer nu doen, nu we zo dicht erop zitten.” Bekijk het fragment van Op1 hierboven. De speciale live-uitzending van Frontberichten is donderdag 2 december rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt deze special van Frontberichten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Jeroen Pauw vindt het ‘logisch’ dat er nieuwe Frontberichten komt

Bekijk het fragment van Op1 hierboven.

De speciale live-uitzending van Frontberichten is donderdag 2 december rond 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt deze special van Frontberichten terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1: Jeroen Pauw vindt het ‘logisch’ dat er nieuwe Frontberichten komt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV