Frontberichten

Frontberichten

Frontberichten Vanavond is om 20:30 uur een speciaal ingelaste uitzending van Frontberichten te zien op NPO 1. Het heeft alles te maken met de alarmerende situatie in de zorg, nu de coronapandemie weer flink oplaait. Jeroen Pauw presenteert de uitzending. BesmettingscijfersAl wekenlang zijn de besmettingscijfers hoger dan ooit. Het leidt tot steeds meer opnames in het ziekenhuis en een enorme druk op de zorg - die al anderhalf jaar op de tenen loopt. Daarom praat Jeroen Pauw in deze live-uitzending met de vloggers van Frontberichten, die ons hun dagelijks leven laten zien. TweedelingZij vertellen in de studio onder meer wat de tweedeling in de samenleving met hen doet. Aan het woord komen onder anderen arts Gor uit Utrecht en verpleegkundige Ellen uit Almelo. Frontberichten is hiermee terug van weggeweest: het programma werd aan het begin van de pandemie in het leven geroepen, maar was in mei 2020 voor het laatst te zien.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is om 20:30 uur een speciaal ingelaste uitzending van Frontberichten te zien op NPO 1. Het heeft alles te maken met de alarmerende situatie in de zorg, nu de coronapandemie weer flink oplaait. Jeroen Pauw presenteert de uitzending.

Besmettingscijfers
Al wekenlang zijn de besmettingscijfers hoger dan ooit. Het leidt tot steeds meer opnames in het ziekenhuis en een enorme druk op de zorg - die al anderhalf jaar op de tenen loopt. Daarom praat Jeroen Pauw in deze live-uitzending met de vloggers van Frontberichten, die ons hun dagelijks leven laten zien.

Tweedeling
Zij vertellen in de studio onder meer wat de tweedeling in de samenleving met hen doet. Aan het woord komen onder anderen arts Gor uit Utrecht en verpleegkundige Ellen uit Almelo. Frontberichten is hiermee terug van weggeweest: het programma werd aan het begin van de pandemie in het leven geroepen, maar was in mei 2020 voor het laatst te zien.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Ik Vertrek

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV