Uit de Bak gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Uit de Bak gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Uit de Bak gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het nieuwe programma Uit de bak wekelijks rond 20:55 uur te zien op NPO 3. Hierin volgt Dwight van van de Vijver vijf ex-gedetineerden die weer op vrije voeten zijn. Zij willen niets liever dan een normaal leven: huisje, boompje, beestje. VrijStipt 9:00 uur trekt hij de gevangenisdeur achter zich dicht: Robert is vrij! Dwight van van de Vijver wacht Robert op en brengt hem naar zijn moeder, waar hij voorlopig kan verblijven. We maken ook kennis met Anuar. Hij zat jarenlang vast in de Dominicaanse Republiek omdat hij drugs smokkelde. WerkVoor Anuar is het zaak om zijn leven op orde te krijgen, want dan mag hij zijn kind weer zien. De drie W's zijn daarin belangrijk, blijkt uit onderzoek: werk, woning en wederhelft. We volgen zowel Anuar als Robert in hun weg naar de eerste W: werk.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Uit de bak wekelijks rond 20:55 uur te zien op NPO 3. Hierin volgt Dwight van van de Vijver vijf ex-gedetineerden die weer op vrije voeten zijn. Zij willen niets liever dan een normaal leven: huisje, boompje, beestje.

Vrij
Stipt 9:00 uur trekt hij de gevangenisdeur achter zich dicht: Robert is vrij! Dwight van van de Vijver wacht Robert op en brengt hem naar zijn moeder, waar hij voorlopig kan verblijven. We maken ook kennis met Anuar. Hij zat jarenlang vast in de Dominicaanse Republiek omdat hij drugs smokkelde.

Werk
Voor Anuar is het zaak om zijn leven op orde te krijgen, want dan mag hij zijn kind weer zien. De drie W's zijn daarin belangrijk, blijkt uit onderzoek: werk, woning en wederhelft. We volgen zowel Anuar als Robert in hun weg naar de eerste W: werk.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Uit de Bak gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV