The Club - Deel 2 vanaf 6 januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer

The Club - Deel 2 vanaf 6 januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer

In het begin van 2022 kun je bij Netflix kijken naar deel 2 van de dramaserie The Club. Het verhaal speelt zich af in Istanbul van de jaren vijftig, een moeder met een verleden gaat aan de slag in een nachtclub om haar dochter te helpen die ze zelf niet kon opvoeden.

The Club - Deel 2 is vanaf 6 januari te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van The Club - Deel 2 bekijken.

<em>The Club</em> - Deel 2 vanaf 6 januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer In het begin van 2022 kun je bij Netflix kijken naar deel 2 van de dramaserie The Club. Het verhaal speelt zich af in Istanbul van de jaren vijftig, een moeder met een verleden gaat aan de slag in een nachtclub om haar dochter te helpen die ze zelf niet kon opvoeden. The Club - Deel 2 is vanaf 6 januari te zien bij Netflix. In de video hieronder kun je de trailer van The Club - Deel 2 bekijken. Bekijk de trailer van Selling Tampa: vanaf 15 december te zien op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van De Familie Claus 2: vanaf 7 december op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
The Club - Deel 2 vanaf 6 januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Club - Deel 2 vanaf 6 januari te zien bij Netflix: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV