Beau: Peter Pannekoek richt pijlen op Kabinet, Sywert van Lienden in Oudejaarsconference

Beau: Peter Pannekoek richt pijlen op Kabinet, Sywert van Lienden in Oudejaarsconference

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 1 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Peter Pannekoek zit bij Beau om een klein tipje van de sluier op te lichten als het gaat om zijn oudejaarsconference. “Ik hou me niet in. Er is geen procent waar ik mezelf heb gecensureerd met de oudejaarsconference.”

Lees verder onder de video.

<em>Beau</em>: Peter Pannekoek richt pijlen op Kabinet, Sywert van Lienden in Oudejaarsconference Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 1 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Peter Pannekoek zit bij Beau om een klein tipje van de sluier op te lichten als het gaat om zijn oudejaarsconference. “Ik hou me niet in. Er is geen procent waar ik mezelf heb gecensureerd met de oudejaarsconference.” Lees verder onder de video. 'Kabinet komt er niet geweldig van af'De cabaretier kan nog niet te veel zeggen over zijn show, aangezien het nog aangepast kan worden op basis van het nieuws de komende tijd. “Het kabinet komt er niet geweldig van af”, aldus Pannekoek, al draait hij het al snel om. “Het is een lofzang voor het consistente coronabeleid van het Kabinet, de onbaatzuchtigheid van Sywert van Lienden.” Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Peter Pannekoek richt pijlen op Kabinet, Sywert van Lienden in Oudejaarsconference

'Kabinet komt er niet geweldig van af'
De cabaretier kan nog niet te veel zeggen over zijn show, aangezien het nog aangepast kan worden op basis van het nieuws de komende tijd. “Het kabinet komt er niet geweldig van af”, aldus Pannekoek, al draait hij het al snel om. “Het is een lofzang voor het consistente coronabeleid van het Kabinet, de onbaatzuchtigheid van Sywert van Lienden.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV