Beau: Nico Dijkshoorn verslaat voetbalwedstrijd als Sierd de Vos: ‘Ik ben geen fan’

Beau: Nico Dijkshoorn verslaat voetbalwedstrijd als Sierd de Vos: ‘Ik ben geen fan’

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 1 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Nico Dijkshoorn schrijft al elf jaar columns voor VI over voetbal, hij verwondert zich vooral over deze bijzondere wereld. Deze columns zijn nu gebundeld in het boek De Mislukte Omhaal, zo vertelt hij bij Beau.

Lees verder onder de video.

<em>Beau</em>: Nico Dijkshoorn verslaat voetbalwedstrijd als Sierd de Vos: ‘Ik ben geen fan’ Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 1 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Nico Dijkshoorn schrijft al elf jaar columns voor VI over voetbal, hij verwondert zich vooral over deze bijzondere wereld. Deze columns zijn nu gebundeld in het boek De Mislukte Omhaal, zo vertelt hij bij Beau. Lees verder onder de video. 'Je gelooft hem niet als je naar hem luistert'Een dankbaar onderwerp is de extravagante commentator Sierd de Vos, Dijkshoorn doet dan ook een verslag van een wedstrijd zoals Sierd dat zou doen. “Hij heeft heel veel fans, waar ik er niet een van ben. Je gelooft het ook niet als je ernaar luistert. Hij geeft restauranttips, recepten…” Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Nico Dijkshoorn verslaat voetbalwedstrijd als Sierd de Vos: ‘Ik ben geen fan’

'Je gelooft hem niet als je naar hem luistert'
Een dankbaar onderwerp is de extravagante commentator Sierd de Vos, Dijkshoorn doet dan ook een verslag van een wedstrijd zoals Sierd dat zou doen. “Hij heeft heel veel fans, waar ik er niet een van ben. Je gelooft het ook niet als je ernaar luistert. Hij geeft restauranttips, recepten…”

Bekijk het fragment van Beau in de video hierboven. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Beau: Nico Dijkshoorn verslaat voetbalwedstrijd als Sierd de Vos: ‘Ik ben geen fan’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV