Beau: Tamara heeft veel complicaties door uitgestelde zorg in coronacrisis

Beau: Tamara heeft veel complicaties door uitgestelde zorg in coronacrisis

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 1 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

De coronacrisis zorgt voor allerlei problemen in de zorgsector, zo worden veel operaties uitgesteld in verband met de vele coronapatiënten in de ziekenhuizen. Tamara de Wit vertelt bij Beau dat zij de ziekte van Crohn heeft en doordat de operatie aan haar darmen werd uitgesteld heeft ze nu allerlei complicaties.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Tamara heeft veel complicaties door uitgestelde zorg in coronacrisis Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 1 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. De coronacrisis zorgt voor allerlei problemen in de zorgsector, zo worden veel operaties uitgesteld in verband met de vele coronapatiënten in de ziekenhuizen. Tamara de Wit vertelt bij Beau dat zij de ziekte van Crohn heeft en doordat de operatie aan haar darmen werd uitgesteld heeft ze nu allerlei complicaties. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Tamara heeft veel complicaties door uitgestelde zorg in coronacrisis


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau: Tamara heeft veel complicaties door uitgestelde zorg in coronacrisis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV