Beau: waarom komt in Nederland de boostercampagne zo traag op gang?

Beau: waarom komt in Nederland de boostercampagne zo traag op gang?

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 1 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Wouter de Winther vertelt bij Beau waarom Nederland weer zo traag is in de coronacrisis en hoe het kan dat de boostercampagne zo langzaam op gang komt. “De Kamer is er boos over en ook in het Kabinet kunnen ze zichzelf voor de kop slaan dat ze het weer zo ver hebben laten komen.”

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: waarom komt in Nederland de boostercampagne zo traag op gang? Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 1 december. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Wouter de Winther vertelt bij Beau waarom Nederland weer zo traag is in de coronacrisis en hoe het kan dat de boostercampagne zo langzaam op gang komt. “De Kamer is er boos over en ook in het Kabinet kunnen ze zichzelf voor de kop slaan dat ze het weer zo ver hebben laten komen.” Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: waarom komt in Nederland de boostercampagne zo traag op gang?


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau: waarom komt in Nederland de boostercampagne zo traag op gang? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV