Lang Leve De Liefde: Hans vindt dat Myra in het bejaardentehuis past

Lang Leve De Liefde: Hans vindt dat Myra in het bejaardentehuis past

Hans is in Lang Leve De Liefde niet bepaald complimenteus als hij met zijn date Myra praat over zijn feestleven als Brabander. Myra is niet per se van het feesten en ze vraagt zich af of er geen Brabanders zijn zoals zij. “Die zullen er wel zijn in het bejaardentehuis”, aldus Hans.

Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Hans vindt dat Myra in het bejaardentehuis past Hans is in Lang Leve De Liefde niet bepaald complimenteus als hij met zijn date Myra praat over zijn feestleven als Brabander. Myra is niet per se van het feesten en ze vraagt zich af of er geen Brabanders zijn zoals zij. “Die zullen er wel zijn in het bejaardentehuis”, aldus Hans. Bekijk de video van Lang Leve De Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Melanie wil geen champignons, 'Smaken naar rubber' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Peter neemt kamasutra Boeddha mee naar zijn date Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: Hans vindt dat Myra in het bejaardentehuis past


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Hans vindt dat Myra in het bejaardentehuis past of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV