Video: zo reageerde prinses Amalia als klein meisje op media-aandacht

Video: zo reageerde prinses Amalia als klein meisje op media-aandacht

Prinses Amalia is als dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima opgegroeid met de media. Maar hoe reageerde Amalia als klein meisje eigenlijk op alle aandacht van de pers? Dit is te zien in een video van Shownieuws.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Video: zo reageerde <em>prinses Amalia</em> als klein meisje op media-aandacht Prinses Amalia is als dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima opgegroeid met de media. Maar hoe reageerde Amalia als klein meisje eigenlijk op alle aandacht van de pers? Dit is te zien in een video van Shownieuws. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Video: prinses Beatrix heeft een papegaai en zijn naam is Lingo Bekijk deze video » Prinses Amalia: tiener op weg naar de troon op 6 december te zien bij Net 5 (trailer) Bekijk deze video »
Royals :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: zo reageerde prinses Amalia als klein meisje op media-aandacht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV