Bekijk Bridget Maaslands reactie na exit in Het Perfecte Plaatje: "Nieuwe hobby!"

Bekijk Bridget Maaslands reactie na exit in Het Perfecte Plaatje: "Nieuwe hobby!"

Woensdag 1 december tijdens de achtste aflevering van Het Perfecte Plaatje moest er afscheid worden genomen van Bridget Maasland. Bekijk haar reactie direct na de ranking in de backstage video hieronder.

Lees verder onder de video.

Bekijk <em>Bridget Maaslands</em> reactie na exit in <em>Het Perfecte Plaatje</em>: &quot;Nieuwe hobby!&quot; Woensdag 1 december tijdens de achtste aflevering van Het Perfecte Plaatje moest er afscheid worden genomen van Bridget Maasland. Bekijk haar reactie direct na de ranking in de backstage video hieronder. Lees verder onder de video. "Zo intensief""Ik wist het al aan alles. Het is ook maandenlang. Het is zo intensief", is Bridget haar eerste reactie. William Rutten had niet verwacht dat Bridget het zo ver zou schoppen. Acht afleveringen lang was de presentatrice te zien in het programma: "Ik had het nooit durven dromen en dan met zulke leuke mensen. Ik heb zeker een nieuwe hobby", aldus een tevreden Maasland. Bekijk haar reactie en die van de andere kandidaten in de video hierboven. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv Bekijk ook Zien: Verrassende wending in Het Perfecte Plaatje, de kandidaten reageren Bekijk deze video »

"Zo intensief"
"Ik wist het al aan alles. Het is ook maandenlang. Het is zo intensief", is Bridget haar eerste reactie. William Rutten had niet verwacht dat Bridget het zo ver zou schoppen. Acht afleveringen lang was de presentatrice te zien in het programma: "Ik had het nooit durven dromen en dan met zulke leuke mensen. Ik heb zeker een nieuwe hobby", aldus een tevreden Maasland. Bekijk haar reactie en die van de andere kandidaten in de video hierboven.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk Bridget Maaslands reactie na exit in Het Perfecte Plaatje: "Nieuwe hobby!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV