Echte Gooische Moeders: Pauline krijgt mega suikerspin op de Gooische kermis

Echte Gooische Moeders: Pauline krijgt mega suikerspin op de Gooische kermis

<em>Echte Gooische Moeders</em>: Pauline krijgt mega suikerspin op de Gooische kermis In Echte Gooische Moeders volgen we het leven van vijf Gooische vriendinnen. In de aflevering, die vandaag (2 december) online is gekomen op Videoland, brengen de meiden een bezoekje aan de kermis, waar Bo een mega suikerspin koopt voor haar vriendin Pauline. Alle kinderen maakt ze jaloers. Echte Gooische Moeders is iedere donderdag te zien bij Videoland. Je kunt de leukste fragmenten terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Bekijk de eerste beelden van Videoland programma Special Forces VIPS Bekijk deze video » Video: Bo schreeuwt heel het Gooi bij elkaar in Echte Gooische Moeders Bekijk deze video »

In Echte Gooische Moeders volgen we het leven van vijf Gooische vriendinnen. In de aflevering, die vandaag (2 december) online is gekomen op Videoland, brengen de meiden een bezoekje aan de kermis, waar Bo een mega suikerspin koopt voor haar vriendin Pauline. Alle kinderen maakt ze jaloers.

Echte Gooische Moeders is iedere donderdag te zien bij Videoland. Je kunt de leukste fragmenten terugkijken via Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Echte Gooische Moeders: Pauline krijgt mega suikerspin op de Gooische kermis of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV