Dream School: Sawant deed bijzondere belofte in laatste gesprek met zijn vader

Dream School: Sawant deed bijzondere belofte in laatste gesprek met zijn vader

Sawant vertelt in Dream School openhartig over het recente verlies van zijn vader en de belofte die hij op zijn sterfbed deed. “Hij zei dat hij van me hield. En toen heb ik gezegd dat ik er iets van zou gaan maken. Ik heb aan hem beloofd dat ik dit goed zou doen.”

Bekijk de video van Dream School hieronder.

Dream School is elke maandag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Dream School terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dream School</em>: Sawant deed bijzondere belofte in laatste gesprek met zijn vader Sawant vertelt in Dream School openhartig over het recente verlies van zijn vader en de belofte die hij op zijn sterfbed deed. “Hij zei dat hij van me hield. En toen heb ik gezegd dat ik er iets van zou gaan maken. Ik heb aan hem beloofd dat ik dit goed zou doen.” Bekijk de video van Dream School hieronder. Dream School is elke maandag om 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt elke aflevering van Dream School terugkijken bij Gids.tv. Dream School: Kaj Gorgels ziet sketch in leerling die halve dag in bed ligt Bekijk deze video » Dream School: Jaimie pislink als ‘sheriff’ Eric haar mobiel in beslag neemt Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dream School: Sawant deed bijzondere belofte in laatste gesprek met zijn vader of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV