Danny Ghosen spreekt krakers in Danny's Wereld (video)

Danny Ghosen spreekt krakers in Danny's Wereld (video)

Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Danny's Wereld. Danny Ghosen benadert in dit programma mensen met een open vizier, deinst niet terug als het bedreigend wordt en legt zo bloot wat de problemen zijn en waar ze vandaan komen. Deze week is hij op bezoek bij krakers. Bekijk hieronder een fragment met een kraker.

Lees verder onder de video.

<em>Danny Ghosen</em> spreekt <em>krakers</em> in <em>Danny's Wereld</em> (video) Vanavond zien we weer een nieuwe aflevering van Danny's Wereld. Danny Ghosen benadert in dit programma mensen met een open vizier, deinst niet terug als het bedreigend wordt en legt zo bloot wat de problemen zijn en waar ze vandaan komen. Deze week is hij op bezoek bij krakers. Bekijk hieronder een fragment met een kraker. Lees verder onder de video. WoonruimteGhosen volgt twee krakers die uit protest een leegstand pand willen kraken. In 2010 is kraken bij wet verboden, maar dat houdt hen niet tegen. Danny bezoekt ook een pand in Utrecht dat succesvol gekraakt is. De bewoners waren allemaal vruchteloos op zoek naar een woonruimte. Zij zien ook dat steeds meer jongeren hun idealistische voorbeeld volgen. Bekijk een fragment van de uitzending van donderdag 2 december hierboven. Danny's wereld is iedere donderdag om 21.00 uur te zien bij NPO2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Danny´s wereld terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Erkan wil legale plekken om te racen: "Voor ons wordt niets gedaan" (Danny's Wereld) Bekijk deze video » Straatracen is een dure hobby: "De auto heeft mij 52.000 euro gekost" (Danny's Wereld) Bekijk deze video »

Woonruimte
Ghosen volgt twee krakers die uit protest een leegstand pand willen kraken. In 2010 is kraken bij wet verboden, maar dat houdt hen niet tegen. Danny bezoekt ook een pand in Utrecht dat succesvol gekraakt is. De bewoners waren allemaal vruchteloos op zoek naar een woonruimte. Zij zien ook dat steeds meer jongeren hun idealistische voorbeeld volgen. Bekijk een fragment van de uitzending van donderdag 2 december hierboven.

Danny's wereld is iedere donderdag om 21.00 uur te zien bij NPO2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Danny´s wereld terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Danny Ghosen spreekt krakers in Danny's Wereld (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV