Keuringsdienst Van Waarde: kabeljauw heeft kleinere kop door kweekproces

Keuringsdienst Van Waarde: kabeljauw heeft kleinere kop door kweekproces

In Keuringsdienst Van Waarde wordt het verschil onderzocht tussen en wilde kabeljauw en een gekweekte kabeljauw. En het blijkt dat de vis door het kweekproces bewust is veranderd, de kop is namelijk een stuk kleiner geworden. Omdat deze niet wordt gegeten, wordt het gezien als een overbodig deel van de vis. “Binnen tien jaar hebben ze dat hoofd een stuk kleiner gekregen, waardoor er meer vlees is.”

Bekijk de video van Keuringsdienst Van Waarde hieronder.

Keuringsdienst Van Waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst Van Waarde terugkijken bij Gids.tv.

<em>Keuringsdienst Van Waarde</em>: kabeljauw heeft kleinere kop door kweekproces In Keuringsdienst Van Waarde wordt het verschil onderzocht tussen en wilde kabeljauw en een gekweekte kabeljauw. En het blijkt dat de vis door het kweekproces bewust is veranderd, de kop is namelijk een stuk kleiner geworden. Omdat deze niet wordt gegeten, wordt het gezien als een overbodig deel van de vis. “Binnen tien jaar hebben ze dat hoofd een stuk kleiner gekregen, waardoor er meer vlees is.” Bekijk de video van Keuringsdienst Van Waarde hieronder. Keuringsdienst Van Waarde is elke donderdag om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Keuringsdienst Van Waarde terugkijken bij Gids.tv. Keuringsdienst Van Waarde: is de korst van kaas gemaakt van plastic? Bekijk deze video » Keuringsdienst Van Waarde over kauwgom: kauwen we op plastic? Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Keuringsdienst Van Waarde: kabeljauw heeft kleinere kop door kweekproces of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV