Sterren Op Het Doek: Gerri Eickhof open over zware jeugd in Amsterdam-Noord

Sterren Op Het Doek: Gerri Eickhof open over zware jeugd in Amsterdam-Noord

Deze week is het in Sterren Op Het Doek weer tijd voor een nieuwe gast, het is de beurt aan Gerri Eickhof. De verslaggever wordt geportretteerd door drie kunstenaars. Maar dat niet alleen, Gerri wordt door Özcan Akyol ook stevig aan de tand gevoeld. Eickhof doet een boekje open over zijn leven en is erg openhartig over zijn zware jeugd toen hij opgroeide in Amsterdam-Noord. Zo vertelt hij dat op woensdagmiddag zijn vriendjes vrij waren, maar dat hij boodschappen moest doen.

Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek in de video hieronder.

Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv.

<em>Sterren Op Het Doek</em>: Gerri Eickhof open over zware jeugd in Amsterdam-Noord Deze week is het in Sterren Op Het Doek weer tijd voor een nieuwe gast, het is de beurt aan Gerri Eickhof. De verslaggever wordt geportretteerd door drie kunstenaars. Maar dat niet alleen, Gerri wordt door Özcan Akyol ook stevig aan de tand gevoeld. Eickhof doet een boekje open over zijn leven en is erg openhartig over zijn zware jeugd toen hij opgroeide in Amsterdam-Noord. Zo vertelt hij dat op woensdagmiddag zijn vriendjes vrij waren, maar dat hij boodschappen moest doen. Bekijk het fragment van Sterren Op Het Doek in de video hieronder. Sterren Op Het Doek is elke zaterdag om 20.35 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Sterren Op Het Doek terugkijken bij Gids.tv. Sterren Op Het Doek: Corry Konings heeft speciale jurk aan voor portret Bekijk deze video » Sterren Op Het Doek: Jan Terlouw ongeduldig bij onthulling portret: 'Kom op!' Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV