Talkshow M gemist? Wielrenner Joop Zoetermelk viert zijn 75e verjaardag

Talkshow M gemist? Wielrenner Joop Zoetermelk viert zijn 75e verjaardag

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van donderdag 2 december. Je kan ook de hele uitzending van 2 december terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

<em>Talkshow M</em> gemist? Wielrenner <em>Joop Zoetermelk</em> viert zijn 75e verjaardag Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van donderdag 2 december. Je kan ook de hele uitzending van 2 december terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. In 1980 won Joop Zoetemelk als laatste Nederlander de Tour de France en morgen wordt hij 75 jaar, dat moet natuurlijk gevierd worden. Samen met Margriet van der Linden blikken ze terug op Joop zijn historische sportmomenten. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Wielrenner Joop Zoetermelk viert zijn 75e verjaardag

In 1980 won Joop Zoetemelk als laatste Nederlander de Tour de France en morgen wordt hij 75 jaar, dat moet natuurlijk gevierd worden. Samen met Margriet van der Linden blikken ze terug op Joop zijn historische sportmomenten.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Wielrenner Joop Zoetermelk viert zijn 75e verjaardag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV