Froukje treedt bij Talkshow M op met 3voor12 Song van het Jaar 'Ik Wil Dansen'

Froukje treedt bij Talkshow M op met 3voor12 Song van het Jaar 'Ik Wil Dansen'

Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van donderdag 2 december. Je kan ook de hele uitzending van 2 december terugkijken bij Gids.tv.

'Ik Wil Dansen' van zangeres Froukje is uitgeroepen tot 3voor12 Song van het Jaar. Margriet van der Linden maakte dit bekend tijdens de NPO 1-talkshow M. De pas 20-jarige Froukje brak vorig jaar door met haar debuutsingle 'Groter Dan Ik'. Dit jaar volgend meerdere hits, waaronder de Song van het Jaar.

Lees verder onder de video.

<em>Froukje</em> treedt bij <em>Talkshow M</em> op met 3voor12 Song van het Jaar 'Ik Wil Dansen' Hieronder zie je een fragment uit Talkshow M van donderdag 2 december. Je kan ook de hele uitzending van 2 december terugkijken bij Gids.tv. 'Ik Wil Dansen' van zangeres Froukje is uitgeroepen tot 3voor12 Song van het Jaar. Margriet van der Linden maakte dit bekend tijdens de NPO 1-talkshow M. De pas 20-jarige Froukje brak vorig jaar door met haar debuutsingle 'Groter Dan Ik'. Dit jaar volgend meerdere hits, waaronder de Song van het Jaar. Lees verder onder de video. Ik Wil DansenFroukje is de jongste winnares van de publieksprijs sinds 2000, toen won Jacqueline Govaert met haar band Krezip de Song van het Jaar. Bij Talkshow M treedt Froukje op met haar Song van het Jaar, 'Ik Wil Dansen'. Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Froukje treedt bij Talkshow M op met 3voor12 Song van het Jaar 'Ik Wil Dansen'

Ik Wil Dansen
Froukje is de jongste winnares van de publieksprijs sinds 2000, toen won Jacqueline Govaert met haar band Krezip de Song van het Jaar. Bij Talkshow M treedt Froukje op met haar Song van het Jaar, 'Ik Wil Dansen'.

Bekijk het fragment uit Talkshow M hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de Talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Froukje treedt bij Talkshow M op met 3voor12 Song van het Jaar 'Ik Wil Dansen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV