Video: Nikkie de Jager maakt Adele op, "That's amazing"

Video: Nikkie de Jager maakt Adele op, "That's amazing"

Naast Paul de Leeuw wist ook een andere bekende Nederlander, namelijk Nikkie de Jager, Adele te strikken voor een programma. Daarin maakte Nikkie Tutorials de wereldberoemde zangeres op en die is duidelijk onder de indruk van het resultaat: "Thats wild, that's amazing." Bekijk de video van Shownieuws hieronder.

Video: Nikkie de Jager maakt <em>Adele</em> op, &quot;That's amazing&quot; Naast Paul de Leeuw wist ook een andere bekende Nederlander, namelijk Nikkie de Jager, Adele te strikken voor een programma. Daarin maakte Nikkie Tutorials de wereldberoemde zangeres op en die is duidelijk onder de indruk van het resultaat: "Thats wild, that's amazing." Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Video: Paul de Leeuw en Adele openhartig over hun bijzondere vriendschap Bekijk deze video » Paul de Leeuw over Adele-interview: 'Vrij paniekerig door alle restricties' (video) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Nikkie de Jager maakt Adele op, "That's amazing" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV