Zien: Emotionele Alec Baldwin spreekt zich uit over fatale schietincident

Zien: Emotionele Alec Baldwin spreekt zich uit over fatale schietincident

Vanavond zendt de Amerikaanse tv-zender ABC een emotioneel interview uit met Alec Baldwin. De acteur spreekt uitgebreid over het fatale schietincident dat cameravrouw Halyna Hutchins doodde op de set van de film 'Rust'.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: Emotionele <em>Alec Baldwin</em> spreekt zich uit over <em>fatale schietincident</em> Vanavond zendt de Amerikaanse tv-zender ABC een emotioneel interview uit met Alec Baldwin. De acteur spreekt uitgebreid over het fatale schietincident dat cameravrouw Halyna Hutchins doodde op de set van de film 'Rust'. Tekst gaat verder onder de video. Trekker overgehaaldHet is voor het eerst sinds die bewuste dag dat Alec zich op televisie laat ondervragen. Hoewel het nog wachten is op de uitslag van het politieonderzoek doet de acteur toch een opmerkelijke uitspraak. Hij vertelt namelijk dat hij de trekker van het pistool niet heeft overgehaald. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.
TV :
Zien: Emotionele Alec Baldwin spreekt zich uit over fatale schietincident

Trekker overgehaald
Het is voor het eerst sinds die bewuste dag dat Alec zich op televisie laat ondervragen. Hoewel het nog wachten is op de uitslag van het politieonderzoek doet de acteur toch een opmerkelijke uitspraak. Hij vertelt namelijk dat hij de trekker van het pistool niet heeft overgehaald.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Emotionele Alec Baldwin spreekt zich uit over fatale schietincident of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV