Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is alweer de laatste aflevering van Mr. Frank Visser - hoe is het nu met? te zien op SBS6. Presentator Viktor Brand bezoekt opnieuw enkele oude bekenden en kijkt hoe het nu met ze gaat. HekjeViktor begint de aflevering in het zuidelijkste puntje van Nederland. In Maastricht hadden bewoners met een roze hekje in de tuin het flink aan de stok met hun buren. Mr. Frank Visser moest de boel tot bedaren brengen, maar is dat ook gelukt? VogelsOok reist Viktor af naar het Noord-Hollandse Anna Paulowna. Daar belandt hij tussen de dieren, want vogels veroorzakten hier zó veel overlast dat de bed & breakfast van de buurman er hele slecthe reviews door kreeg. Alle fragmenten uit deze uitzending Mr. Frank Visser - hoe is het nu met? Jos gaat helemaal door het lint Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is alweer de laatste aflevering van Mr. Frank Visser - hoe is het nu met? te zien op SBS6. Presentator Viktor Brand bezoekt opnieuw enkele oude bekenden en kijkt hoe het nu met ze gaat.

Hekje
Viktor begint de aflevering in het zuidelijkste puntje van Nederland. In Maastricht hadden bewoners met een roze hekje in de tuin het flink aan de stok met hun buren. Mr. Frank Visser moest de boel tot bedaren brengen, maar is dat ook gelukt?

Vogels
Ook reist Viktor af naar het Noord-Hollandse Anna Paulowna. Daar belandt hij tussen de dieren, want vogels veroorzakten hier zó veel overlast dat de bed & breakfast van de buurman er hele slecthe reviews door kreeg.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Mr. Frank Visser: hoe is het nu met?

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mr. Frank Visser: hoe is het nu met? gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV