Video: Omstreden Marco Borsato komt met bijzondere verklaring rond rumoer

Video: Omstreden Marco Borsato komt met bijzondere verklaring rond rumoer

De afgelopen weken is er veel rumoer rondom Marco Borsato ontstaan. Zo is de zanger plotseling niet meer te zien in de nationale kerstactie van 'War Child' en werd hij door verschillende partijen beschuldigd van zeer ernstige feiten. Vandaag liet Marco voor het eerst in lange tijd weer wat van hem horen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Omstreden <em>Marco Borsato</em> komt met <em>bijzondere verklaring</em> rond rumoer De afgelopen weken is er veel rumoer rondom Marco Borsato ontstaan. Zo is de zanger plotseling niet meer te zien in de nationale kerstactie van 'War Child' en werd hij door verschillende partijen beschuldigd van zeer ernstige feiten. Vandaag liet Marco voor het eerst in lange tijd weer wat van hem horen. Tekst gaat verder onder de video. Management reageertLang bleef het stil vanuit kamp Borsato, maar vandaag liet het management van de zanger van zich horen. "Op dit moment geeft Marco Borsato geen reactie. Op enig moment dat hem uitkomt, zal hij met een verklaring komen", aldus het management van Marco Borsato. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.
TV :
Video: Omstreden Marco Borsato komt met bijzondere verklaring rond rumoer

Management reageert
Lang bleef het stil vanuit kamp Borsato, maar vandaag liet het management van de zanger van zich horen. "Op dit moment geeft Marco Borsato geen reactie. Op enig moment dat hem uitkomt, zal hij met een verklaring komen", aldus het management van Marco Borsato.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Omstreden Marco Borsato komt met bijzondere verklaring rond rumoer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV