Video: Famke Louise en Denzel Slager over zwangerschap en realityserie

Video: Famke Louise en Denzel Slager over zwangerschap en realityserie

Tortelduifjes Famke Louise en Denzel Slager zitten allesbehalve stil. Kort na het bekendmaken van hun romance kondigen ze de zwangerschap van Famke aan en als kers op de taart wordt het koppel gevolgd voor de Videoland-realityster 'Famke & Denzel: een nieuw begin'. RTL Boulevard sprak het koppel over hun turbulente leven.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Video: <em>Famke Louise</em> en <em>Denzel Slager</em> over zwangerschap en realityserie Tortelduifjes Famke Louise en Denzel Slager zitten allesbehalve stil. Kort na het bekendmaken van hun romance kondigen ze de zwangerschap van Famke aan en als kers op de taart wordt het koppel gevolgd voor de Videoland-realityster 'Famke & Denzel: een nieuw begin'. RTL Boulevard sprak het koppel over hun turbulente leven. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hieronder. Famke & Denzel: Een Nieuw Begin is vanaf 7 december wekelijks te zien bij Videoland.
TV :
Video: Famke Louise en Denzel Slager over zwangerschap en realityserie

Famke & Denzel: Een Nieuw Begin is vanaf 7 december wekelijks te zien bij Videoland.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Famke Louise en Denzel Slager over zwangerschap en realityserie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV