Video: Ingrijpende Frontberichten special is om kippenvel van te krijgen

Video: Ingrijpende Frontberichten special is om kippenvel van te krijgen

De serie Frontberichten was vorig jaar een onverwachte hit op tv en werd zelfs genomineerd voor de prestigieuze Zilveren Nipkovschijf. De ingrijpende serie volgt hulpverleners die een indringend beeld geven van hun werk in corona-tijd. De serie is vanavond eenmalig terug op televisie.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Ingrijpende <em>Frontberichten</em> special is om <em>kippenvel</em> van te krijgen De serie Frontberichten was vorig jaar een onverwachte hit op tv en werd zelfs genomineerd voor de prestigieuze Zilveren Nipkovschijf. De ingrijpende serie volgt hulpverleners die een indringend beeld geven van hun werk in corona-tijd. De serie is vanavond eenmalig terug op televisie. Tekst gaat verder onder de video. SpecialNiemand minder dan Jeroen Pauw presenteert de special van Frontberichten, hij zoomt in op de besmettingscijfers. Dat leidt tot veel opnames in het ziekenhuis en een druk op de zorg. In deze live-uitzending vertellen vloggers van Frontberichten over hun ervaringen in het dagelijkse werk. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. Frontberichten is donderdag om 20:35 uur te zien bij NPO 1.
TV :
Video: Ingrijpende Frontberichten special is om kippenvel van te krijgen

Special
Niemand minder dan Jeroen Pauw presenteert de special van Frontberichten, hij zoomt in op de besmettingscijfers. Dat leidt tot veel opnames in het ziekenhuis en een druk op de zorg. In deze live-uitzending vertellen vloggers van Frontberichten over hun ervaringen in het dagelijkse werk.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven.

Frontberichten is donderdag om 20:35 uur te zien bij NPO 1.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV