Op1 gemist? Eigenaar en oprichter bunq Ali Niknam kritisch op coronabeleid overheid

Op1 gemist? Eigenaar en oprichter bunq Ali Niknam kritisch op coronabeleid overheid

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Eigenaar en oprichter bunq <em>Ali Niknam</em> kritisch op <em>coronabeleid</em> overheid Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van donderdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Ali Niknam, eigenaar en oprichter bunq, wordt bijna 40 jaar en die gelegenheid kan hij met een gerust hart vieren. Hij heeft drie bedrijven opgericht die allemaal een waarde hebben van meer dan een miljard euro. Bij Op1 vertelt hij over zijn weg naar succes en hij bekritiseerd het coronabeleid van de overheid. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Eigenaar en oprichter bunq Ali Niknam kritisch op coronabeleid overheid

Ali Niknam, eigenaar en oprichter bunq, wordt bijna 40 jaar en die gelegenheid kan hij met een gerust hart vieren. Hij heeft drie bedrijven opgericht die allemaal een waarde hebben van meer dan een miljard euro. Bij Op1 vertelt hij over zijn weg naar succes en hij bekritiseerd het coronabeleid van de overheid.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Eigenaar en oprichter bunq Ali Niknam kritisch op coronabeleid overheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV