Undercover in Nederland: Alberto confronteert Will, die alleenstaande moeders oplicht

Undercover in Nederland: Alberto confronteert Will, die alleenstaande moeders oplicht

Donderdagavond was in Undercover in Nederland te zien hoe Alberto Stegeman, als zijn alter ego Jacques, de confrontatie aanging met Will, die alleenstaande moeders oplicht via datingapps en daarnaast de Limburgse horeca zou hebben besodemieterd. "Het is niet bewezen dat ik een oplichter ben", vertelt hij. Zo makkelijk komt hij echter niet weg bij Stegeman. Bekijk het fragment hieronder.

<em>Undercover in Nederland</em>: Alberto confronteert Will, die alleenstaande moeders oplicht Donderdagavond was in Undercover in Nederland te zien hoe Alberto Stegeman, als zijn alter ego Jacques, de confrontatie aanging met Will, die alleenstaande moeders oplicht via datingapps en daarnaast de Limburgse horeca zou hebben besodemieterd. "Het is niet bewezen dat ik een oplichter ben", vertelt hij. Zo makkelijk komt hij echter niet weg bij Stegeman. Bekijk het fragment hieronder. Undercover in Nederland is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Undercover in Nederland is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland: Alberto confronteert Will, die alleenstaande moeders oplicht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV