Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is om 20:35 uur weer een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast te zien op NPO 1. Drie duo's gaan bij elkaar op bezoek en beoordelen de B&B's. Hoeveel geld hebben ze over voor hun overnachting? MarokkaanseDe eerste stop voor de deelnemers is de onderneming van Hugo en Leila in Brabant. Hugo ontmoette 27 jaar geleden de Marokkaanse Leila en viel als een blok voor haar. Inmiddels zijn ze getrouwd en runnen ze al jarenlang hun B&B. Daarna reizen de deelnemers door naar de Limburgse B&B van Jo en Wim. BokkenrijdersJo verrast zijn gasten met een oud draaiorgeltje. Tot slot reizen de deelnemers af naar de onderneming van Maud en Vincent. Zij wonen in het Limburgse gebied van de bokkenrijders en nemen hun gezelschap mee naar het gebied waar hiervan nog sporen te zien zijn. Alle fragmenten uit deze uitzending Vrijdag in Bed & Breakfast: ‘Ze hebben geen bijbel in het nachtkastje’ Bekijk deze video » Bed & Breakfast: Jo treedt op met oud orgeltje en zingt Twee Reebruine Ogen Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanavond is om 20:35 uur weer een nieuwe aflevering van Bed & Breakfast te zien op NPO 1. Drie duo's gaan bij elkaar op bezoek en beoordelen de B&B's. Hoeveel geld hebben ze over voor hun overnachting?

Marokkaanse
De eerste stop voor de deelnemers is de onderneming van Hugo en Leila in Brabant. Hugo ontmoette 27 jaar geleden de Marokkaanse Leila en viel als een blok voor haar. Inmiddels zijn ze getrouwd en runnen ze al jarenlang hun B&B. Daarna reizen de deelnemers door naar de Limburgse B&B van Jo en Wim.

Bokkenrijders
Jo verrast zijn gasten met een oud draaiorgeltje. Tot slot reizen de deelnemers af naar de onderneming van Maud en Vincent. Zij wonen in het Limburgse gebied van de bokkenrijders en nemen hun gezelschap mee naar het gebied waar hiervan nog sporen te zien zijn.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Bed & Breakfast

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bed & Breakfast gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV