Langs de Maas gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Langs de Maas gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Langs de Maas gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vorige week vrijdag begon acteur Huub Stapel aan zijn reis langs de Maas in het gelijknamige programma. In de tweede aflevering van Langs de Maas is hij nog altijd in Frankrijk. GeschiedenisDe Maas is een invloedrijke rivier waar Nederland, België en Frankrijk hun vorm aan te danken hebben. Maar waar was de Maas allemaal getuige van? Welke geschiedenis sleurt de rivier met zich mee? Huub Stapel vertelt ons de historische en verbazingwekkende verhalen over de Maas. BronIn de tweede aflevering van Langs de Maas bezoekt Stapel een museum met relikwieën uit de Eerste Wereldoorlog. Vervolgens belandt hij in het schilderachtige geboortestadje van de dichter Rimbaud: Charleville-Mézières. In de Franse Ardennen drinkt hij geneeskrachtig water uit een ijzerhoudende bron. Alle fragmenten uit deze uitzending Langs de Maas: Huub Stapel brengt bezoek aan Monthermé in Franse Ardennen Bekijk deze video »
Uitzending :
Langs de Maas gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vorige week vrijdag begon acteur Huub Stapel aan zijn reis langs de Maas in het gelijknamige programma. In de tweede aflevering van Langs de Maas is hij nog altijd in Frankrijk.

Geschiedenis
De Maas is een invloedrijke rivier waar Nederland, België en Frankrijk hun vorm aan te danken hebben. Maar waar was de Maas allemaal getuige van? Welke geschiedenis sleurt de rivier met zich mee? Huub Stapel vertelt ons de historische en verbazingwekkende verhalen over de Maas.

Bron
In de tweede aflevering van Langs de Maas bezoekt Stapel een museum met relikwieën uit de Eerste Wereldoorlog. Vervolgens belandt hij in het schilderachtige geboortestadje van de dichter Rimbaud: Charleville-Mézières. In de Franse Ardennen drinkt hij geneeskrachtig water uit een ijzerhoudende bron.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Langs de Maas

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Langs de Maas gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV